Webbformgivning

Kreativt i Kronhuset


Min fina, fina mamma har varit kreativ så länge jag kan minnas och jag kommer fortfarande ihåg det knattrande symaskinsljudet som hördes så ofta under barndomen.

Nu på lördag, 1 december, ställer hon ut väskor och annat på Julmarknaden i Kronhuset här i Göteborg. Eventet till ära tog jag mig an hennes alster och fotade loss. En nyvunnen respekt för fotografer infann sig och efter mycket frustration, många sms till mannen med frågor om ljussättning samt förlorat tålamod, fick jag till några bra bilder.

Ta en titt på hemsidan och vill ni uppleva de fina sakerna live, träffa min kära mor eller/och köpa mina julkort från k-ard så kom till Kronhuset någon gång mellan 1–16 december, öppet tisdag–söndag 11–16. Julstämning utlovas i det vackra Kronhuset som inte bara innehar den ärofyllda titeln Göteborgs äldsta byggnad (fr 1654) utan som även har en holländsk prägling. Välkomna!